ROMÂNIA BREAKING NEWS

Recep Erdogan și Maia Sandu au discutat telefonic în contextul războiului din Ucraina

Recep Erdogan și Maia Sandu au discutat telefonic în contextul războiului din Ucraina

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat luni seară cu Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, informează moldpres.md citat de romaniabreakingnews.ro cu referire la Serviciul prezidențial de presă.

Potrivit sursei citate, cei doi șefi de stat au vorbit despre situația de securitate din regiune și despre gestionarea numărului mare de refugiați care au intrat în Republica Moldova. Președinta Sandu a subliniat că în acest efort major Republica Moldova are urgent nevoie de sprijin internațional. În acest context, Maia Sandu a mulțumit autorităților de la Ankara pentru ajutorul umanitar sub formă de bunuri și pachete alimentare, trimis Republicii Moldova la 1 martie.

Pe agenda discuției dintre cei doi președinți s-a aflat și  cooperarea în domeniul energetic și cel comercial-economic.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: