ROMÂNIA BREAKING NEWS

Realitatea din RM! Președintele Igor Dodon se bucură de cea mai mare încredere a moldovenilor – 26%, în contrast cu restul liderilor politici de la Chișinău

Realitatea din RM! Președintele Igor Dodon se bucură de cea mai mare încredere a moldovenilor – 26%,  în contrast cu restul liderilor politici de la Chișinău

 

În perioada 23 septembrie – 17 octombrie 2017, în Republica Moldova a fost realizat un  sonaj axat pe tema încrederii moldovenilor în liderii politici. Sonajul a realizat pe un eșantion de 1514 de respondenți, cu o marja de eroare este de +/-2,5%.

Președintele Igor Dodon continuă să se bucure de cea mai mare încredere a moldovenilor – 26%, potrivit celui mai recent sondaj, realizat de Institutul Republican Internațional din SUA. El este urmat de liderul PAS, Maia Sandu (19%), președintele Platformei DA, Andrei Năstase (6%), prim-ministrul Pavel Filip (6%), președintele PSRM, Zinaida Greceanîi (5%).

În liderul PDM, Vlad Plahotniuc, au încredere 4% dintre participanții la sondaj. Acesta l-a depășit pe președintele PCRM, Vladimir Voronin, creditat cu 3% încredere. În șeful Partidului Nostru, Renato Usatîi, își pun speranțele 2% dintre moldoveni, iar primarul suspendat al Capitalei, Dorin Chirtoacă, este la același nivel după încrederea moldovenilor cu primarul de Orhei, Ilan Șor, ambii au câte 1% rating.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: