ROMÂNIA BREAKING NEWS

Reacții! Guvernul, Președinția și Banca Națională a României după BREXIT

Reacții! Guvernul, Președinția și Banca Națională a României după BREXIT

Cotroceni_Noul_Guvern_Dacian_CiolosVotul pentru Brexit declanșează o serie de reacții în lanț în toate statele membre. După ce președintele Klaus Iohannis a anunțat întâlnire de urgență la ora 11.00 la Cotroceni cu premierul, guvernatorul BNR și liderii partidelor, și Guvernul va avea propria reuniune de urgență, de la ora 12.00.

Astfel, premierul i-a convocat la Guvern pe cei doi vicepremieri, ministrul de Externe, secretarul de stat pentru afaceri europene și șeful Cancelariei, potrivit unor surse guvernamentale.

După întâlnire, premierul va susține o declarație de presă.

Și Klaus Iohannis a anunțat pe pagina de Facebook că i-a invitat la Cotroceni, de la ora 11.00, pe premierul Dacian Cioloș, pe guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, și pe liderii partidelor politice, pentru consultări pe tema rezultatelor referendumului din Regatul Unit al Marii Britanii.

La finalul consultărilor, Klaus Iohannis va face declarații de presă.

Redacția RBN Press reamintește că rezultatul final al referendumului din Marea Britanie arată că peste 51% dintre britanici au votat pentru ieșirea din UE. Vedeți- UK Brexit UE! Unda de șoc s-a pornit deja! Lira sterlina se prabusește. Sub semnul întrebării viitorul Londrei drept capitală financiară mondială.

Gabriel NEGRUromaniabreakingnews.ro

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: