ROMÂNIA BREAKING NEWS

Război climatic pe teritoriul României! Cutremure, inundații, ceață… Rușii ar fi responsabili de cele 30 de zilele fără soare (11 noiembrie – 10 decembrie) din România

Rușii ar fi responsabili pentru luna fără soare din România. Potrivit unor experți militari, posibilitatea de a influența clima există, iar armata rusă realizează în mod frecvent experimente de manipulare meteorologică în regiunea Mării Negre, notează Libertatea.

Așa se explică fenomenele tot mai stranii care lovesc țara, dar și inundațiile neobișnuite care au ajuns să ne afecteze chiar și în timpul iernii.

Recent, în România a apărut un fenomen care nu s-a mai văzut din 1983. Soarele a fost acoperit de nori timp de o lună, din 11 noiembrie până pe 10 decembrie. Potrivit unor experți militari, de vină ar fi rușii.

Marile puteri sunt implicate de multă vreme în proiecte de cercetare și de folosire a tehnologiei militare în scopul modificării climei. Este vorba despre echipamente terestre constituite dintr-un ansamblu de antene, ce trimit radiații electromagnetice care acționează pe principiul cuptorului cu microunde„, a declarat Sebastian Sârbu, vicepreședinte al Academiei Naționale de Securitate și Organizarea Apărării, pentru Libertatea.

Astfel, porțiuni ale ionosferei sunt încălzite și produc acumulări de energie în cer care au un impact dezastruos din punct de vedere climatologic. Experimentele realizate de ruși ar fi provocat și cutremurele de pământ din ultima vreme, dar și inundațiile tot mai frecvente din țară.

„Ruperile de nori care au afectat Dobrogea și stațiunea bulgărească Albena au fost cauzate de experimente militare meteorologice pe Marea Neagră. Experimentele au vizat studierea modului de realizare a unor precipitații abundente într-o zonă strict delimitată, într-o perioadă scurtă de timp. Tehnologia e deținută de mai multe state ale lumii, inclusiv de cele riverane Mării Negre”, spune Emil Străinu, fost consilier parlamentar pe probleme de război geofizic.

Și specialiștii americani au studiat această tactică militară de influențare a fenomenelor meteo, iar potrivit acestora, principalul scop al războiului geofizic ar fi distrugerea economiei din țările țintă.

Video – fenomen extrem la Timișoara pe  30 mai 2013:

Razboiul climatic: planul militar de subjugare a naturii

william-cohenExistă unele rapoarte care susțin, spre exemplu, că unele țări au încercat să construiască ceva asemănător cu virusul Ebola, și că asta ar fi un fenomen cel puțin extrem de periculos. Alvin Toffer a scris despre acest lucru vorbind despre un grup de oameni de știință, care încearcă în laboratoarele lor să inventeze anumite tipuri de agenți patogeni cu specificitate etnică, care ar putea elimina anumite grupuri etnice sau rase; iar alții proiectează un anumit gen de inginerie, anumite tipuri de insecte care pot distruge culturi specifice. Alții sunt angajați chiar într-un gen de terorism ecologic prin care pot altera clima, declanșa cutremure sau vulcane de la distanță prin utilizarea undelor electromagnetice.
Prin urmare, există multe minți ingenioase care lucrează acum pentru a găsi modalități prin care să reverse teroarea asupra altor națiuni. Este real și acesta este motivul pentru care trebuie să ne intensificăm eforturile.”-William S. Cohen, Secretarul Apărării Statelor Unite, 1997

Această declarație a fost făcută de William S. Cohen în tipul mandatului său de Secretar al Apărării al Statelor Unite. Face parte din discursul său din deschiderea Conferinței asupra Terorismului, Armelor de Distrugere în Masă și Strategiei Statelor Unite, ținut la 28 aprilie 1997 la Universitatea Georgia din Athens, Georgia. Prin urmare el poate fi considerat poziția oficială a guvernului Statelor Unite, cel puțin la momentul respectiv.

Zbigniev Kazimierz Brzezinski, om de știință și politician polon-american, geostrateg și demnitar, care a activat ca și Consilier pe Probleme de Securitate Națională pentru președintele Jimmy Carter din 1997 până în 1981, a scris în cartea sa din 1970, Between Two Ages:
BrzezinskiEste ironic să ne amintim că în 1878 Friedrich Engels a proclamat, referitor la războiul Franco-Prusac „armele utilizate au atins un nivel de perfecțiune atât de înalt, încât orice progres viitor, care să aibă o influență revoluționară, nu mai este posibil”.Nu doar că noi arme au fost dezvoltate, dar câteva dintre conceptele fundamentale de geografie și strategie au fost modificate fundamental; controlul spațiului și al climei au înlocuit canalul Suez sau Gibraltar ca elemente cheie de strategie.

„După evenimente cum ar fi tsunamiul asiatic din ziua Crăciunului 2004 și sezonul uraganelor din Atlantic în 2005, care a bătut toate recordurile, multă lume s-a întrebat cât de „naturale” au fost acele dezastre naturale. Este posibil să fi fost implicați teroriști sau state paria? Oare chiar este posibil „să alterăm clima, să declanșăm cutremure, vulcani de la distanță prin utilizarea undelor electromagnetice”? Oare „controlul climei” a devenit un element cheie al strategiei naționale?

Deși utilizarea undelor electromagnetice (armele de radio-frecvență) este extrem de dificil de dovedit, există multe astfel de arme, atât în cadrul arsenalului cât și pe planșeta proiectanților. Secretarul Cohen nu le-a inventat pur și simplu ca manevră pentru a obține finanțare pentru eforturile împotriva terorismului. Era la curent cu ele, și așa ar trebui să fim și noi.” – extras din volumul „Razboiul Climatic” de  Jerry E. Smith ( Editura Daksha)

Surse: B1Tv, Libertateaedituradaksha.ro prin R.B.N. Press

Citeste mai departe „Despre tehnicile de modificare a mediului, suspectate a fi parte din războiul neconvențional desfășurat și în România

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: