ROMÂNIA BREAKING NEWS

Răspunsul tinerilor ucrainieni la lovitura de teatru din Rada Suprema Ucrainiană (Parlamentul Ucrainei) …Cernăuți – Video

in Cernauti tinerii ucrainieni sunt pro Europa

in Cernauti tinerii ucrainieni sunt pro Europa

Duminica 24 noiembrie 2013, tinerii ucrainieni din Cernăuți au iesit în stradă pentru Europa! …dupa ce Parlamentul Ucrainei (Rada Suprema) a votat pentru suspendarea semnarii acordului de asociere la UE. În toata Ucraina au avut loc demonstrații pro UE !

Pe străzile Cernăuțiului (Bucovina) … acolo unde trăiesc dintotdeauna, o importantă comunitate de români, tinerii ucrainieni au demonstrat și-au susținut opțiunea Pro-Europeană.

Video:

Spre articolul …

LOVITURĂ DE TEATRU ÎN RADA SUPREMĂ DE LA KIEV: UCRAINA SUSPENDĂ SEMNAREA ACORDULUI DE ASOCIERE CU UE DE LA VILNIUS!

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: