ROMÂNIA BREAKING NEWS

R. Moldova va fi scoasă de sub monitorizarea Consiliului Europei dacă alegerile din noiembrie vor fi corecte

R. Moldova ar putea fi scoasă de sub monitorizarea Consiliului Europei, dacă alegerile din 30 noiembrie se vor desfășura corect și democratic. Este declarația președintelui Parlamentul, Igor Corman, făcută în cadrul unei întrevederi cu șeful Oficiului Consiliului Europei la Chișinău, Jose Luis Herrero.

La rândul său, oficialul european a reconfirmat sprijinul instituției pe care o reprezintă în ceea ce privește consolidarea forului legiuitor al țării noastre.

Anterior, raportorul APCE pentru Moldova, Josette Durrieu, a declarat că țara noastră ar trebui să treacă la etapa post-monitorizare după alegerile parlamentare din acest an. Moldova se află sub monitorizarea APCE din 1995.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.