R. Moldova! Pavel Filip (noul premier) și cabinetul său, au depus în secret total, jurământul la Președinție

Actualizare
La ora 23.54/20ian.2016, Pavel Filip a depus jurământul la Președinție, aproape de miezul nopții. Informația a fost confirmată de Ion Păduraru.
Mii de polițiști au fost mobilizați aproape de miezul nopții în preajma Președinției. Se presupune că Pavel Filip împreună cu echipa de miniștri urmează să depună jurământul în secret, fapt despre care se vorbește în rândurile oamenilor legii, mobilizați acum câteva minute în zona dintre strada Bănulescu Bodoni și Hotelul „Codru”, comunică Politik.md citat de romaniabreakingnews.ro
Pentru a asigura securitatea în zonă, în aceste minute, sute de polițiști sau deplasat spre reședința prezidențială, în jurul căreia au format un cordon viu. Asta, în timp ce numeroși protestatari rămân la Parlament, nemulțumiți de votarea Guvernului Filip, considerat loial oligarhului Vlad Plahotniuc. Manifestanții cer demisia actualei guvernări și organizarea alegerilor parlamentare anticipate.
Redacția România Breaking News reamintește ca joi 20 ianuarie  Parlamentul R. Moldova a fost luat cu asalt de demonstranți!

Vezi: Live! Breaking News! Parlamentul R. Moldova luat cu asalt de demonstranți!