ROMÂNIA BREAKING NEWS

R. Moldova. Ministerul Justiției a înregistrat partidul politic „Platforma Demnitate și Adevăr”

R. Moldova. Ministerul Justiției a înregistrat partidul politic „Platforma Demnitate și Adevăr”

Ministerul Justiției din R. Moldova anunță într-un comunicat de presă că partidul politic „Platforma Demnitate și Adevăr” și simbolica acestuia au fost oficial înregistrate informează romaniabreakingnews.ro citând Info Moldova.

скачанные файлыSursa menționează că au fost depistate unele lacune în ceea ce privește unele modificări la statutul și la organele de conducere și control ale partidului. Ministerul Justiției a constatat unele abateri de la exigențele legale.

„Aceste abateri au fost descrise în scrisoarea din data 22.01.2016, care a fost trimisă în adresa partidului Forța Poporului. Ca urmare a acelei scrisori, în data de 2 februarie 2016 reprezentanții Partidului Forța Poporului au depus spre înregistrare setul de acte în care au fost remediate abaterile constatate anterior”, se mai arată în comunicat.

Astfel, potrivit documentelor depuse, au fost înregistrate modificările la statutul și organele de conducere și control al formațiunii politice, aceasta fiind redenumită în Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr, președintele formațiunii fiind Năstase Andrei”, menționează Ministerului Justiției.

La momentul actual, la Ministerul Justiției al Republicii Moldova sunt înregistrate 43 de partide politice. 

Publicat de romaniabreakingnews.ro/Sursa: Ministerul Justiției a înregistrat un NOU partid în Moldova

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: