ROMÂNIA BREAKING NEWS

R. Moldova. Maia Sandu este gata să candideze la prezidențiale

R. Moldova. Maia Sandu este gata să candideze la prezidențiale
Maia Sandu

Maia Sandu

Congresul de constituire a Partidului Acțiune și Solidaritate, proiect politic lansat de ex-ministrul educației, Maia Sandu, va avea loc în luna aprilie.

IMG_57511-840x420Maia Sandu a declarat în cadrul emisiunii „Politica” de la TV7 că proiectului i s-au alăturat deja circa 5 mii de persoane, transmite IPN și Info Moldova citați de romaniabreakingnews.ro

„Nu excludem că ar putea fi mici probleme la înregistrare, dar suntem siguri că va fi înregistrat, deoarece facem totul corect și transparent, publicăm totul din timp, inclusiv cheltuieli, mergem exact după buchia legii. Avem deja peste 4 mii sau chiar aproape de 5 mii înscriși în partid”, a declarat Maia Sandu.

Maia Sandu a mai spus că acum se constituie organizațiile locale ale partidului la nivel de raion. „După aceasta vom reveni și vom face organizații prin sate. Ne-am propus să avem congresul în luna aprilie. Acum discutăm despre regulile de alegere a președinților organizațiilor locale la nivel de raion. Cei care se vor înscrie în cursă pentru funcția de președinte al organizației locale trebuie să treacă printr-un filtru al Comisiei de etică, iar votul va fi secret. Nu am discutat despre cine ar putea fi președintele viitorului partid”, a mai spus Maia Sandu.

Aceasta a adăugat că la întâlnirile cu cetățenii se apropie de ea oamenii în vârstă și îi spun că nu cred că va reuși să facă ceva pentru ei, deoarece ceea ce își propune e de durată, dar îi spun că-și doresc cel puțin să le aducă acasă copiii.

Referitor la participarea în cursa pentru Președinție, Maia Sandu a spus, că nu va lua o decizie de sine stătător, dar totul va decide împreună cu echipa sa. Totuși, politiciana se declară gata de a participa la alegerile prezidențiale.

Publicat de romaniabreakingnews.ro/Sursa: Info Moldova: Maia Sandu este gata să candideze la prezidențiale

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: