ROMÂNIA BREAKING NEWS

R. Moldova la un pas de dispariție ca stat! Ministrul Apărării, Anatol Șalaru:„Rusia și corupția sunt cele mai mari pericole la adresa țării mele”

R. Moldova la un pas de dispariție ca stat! Ministrul Apărării, Anatol Șalaru:„Rusia și corupția sunt cele mai mari pericole la adresa țării mele”

Ministrul moldovean al Apărării trage un semnal de alarmă. Anatol Șalaru avertizează că Republica Moldova se află în pragul dispariției sale ca stat, ea fiind amenințată de două mari pericole, unul care vine din exterior și altul din interior relatează B1Tv citat de Romania Breaking News

Anatol Șalaru – Ministrul Apărării, R. Moldova

Rusia și corupția sunt cele mai mari pericole la adresa Moldovei, explică liderul liberalilor de la Chișinău.

”Pe plan extern, este vorba de dorința Rusiei de a-și restabili imperiul de cândva, iar, pe plan intern, este vorba de corupție. Statul se află în pericol de dispariție. Nu avem guvern, a fost suspendată finanțarea externă, a fost destabilizată clasa politică”, a semnalat miercuri seară ministrul apărării, citat joi de agenția IPN.

”Moldova are o armată de ocupație pe teritoriul său care numără 2.200 de militari ruși în Transnistria, precum și o armată ilegală a regimului separatist transnistrean, iar ministerul lor de interne mai are un batalion cu destinație specială de 800 de militari. De asemenea, avem un depozit enorm cu armament rusesc în Transnistria, iar noi suntem legați de mâini și de picioare din cauza statutului de neutralitate, care este ca o piatră de moară legată de picioarele unuia care este aruncat în apă. Nu avem acea umbrelă care să ne apere de o agresiune din exterior”, a atras atenția Anatol Șalaru.

Ministrul Apărării din Republica Moldova este de părere că Rusia vrea și poate să ocupe și cealaltă partea a țării sale în contextul instabilității din Guvernul de la Chișinău.

”Rusia profită de criza din Republica Moldova pentru a destabiliza și mai mult situația. Totodată, corupe politicienii pentru a-și promova interesele aici”, a mai semnalat ministrul.

Salvarea vecinilor noștri ar putea veni prin reformarea clasei politice.

One Comment

  • […] Ministrul moldovean al Apărării trage un semnal de alarmă. Anatol Șalaru avertizează că Republica Moldova se află în pragul dispariției sale ca stat, ea fiind amenințată de două mari pericole, unul care vine din exterior și altul din interior. Rusia și corupția sunt cele mai mari pericole la adresa Moldovei, explică liderul liberalilor de la Chișinău. ”Pe plan extern, este vorba de dorința Rusiei de a-și restabili imperiul de cândva, iar, pe plan intern, este vorba de corupție. Statul se află în pericol de dispariție. Nu avem guvern, a fost suspendată finanțarea externă, a fost destabilizată clasa politică”, a semnalat miercuri seară ministrul apărării, citat joi de agenția IPN. ”Moldova are o armată de ocupație pe teritoriul său care numără 2.200 de militari ruși în Transnistria, precum și o armată ilegală a regimului separatist transnistrean, iar ministerul lor de interne mai are un batalion cu destinație specială de 800 de militari. De asemenea, avem un depozit enorm cu armament rusesc în Transnistria, iar noi suntem legați de mâini și de picioare din cauza statutului de neutralitate, care este ca o piatră de moară legată de picioarele unuia care este aruncat în apă. Nu avem acea umbrelă care să ne apere de o agresiune din exterior”, a atras atenția Anatol Șalaru. Ministrul Apărării din Republica Moldova este de părere că Rusia vrea și poate să ocupe și cealaltă partea a țării sale în contextul instabilității din Guvernul de la Chișinău. ”Rusia profită de criza din Republica Moldova pentru a destabiliza și mai mult situația. Totodată, corupe politicienii pentru a-și promova interesele aici”, a mai semnalat ministrul. Salvarea vecinilor noștri ar putea veni prin reformarea clasei politice. Sursa: romaniabreakingnews.ro […]

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: