ROMÂNIA BREAKING NEWS

R. Moldova / Ghimpu: „Dacă nu suntem capabili să formăm un Guvern, atunci să facem UNIREA!”

R. Moldova / Ghimpu: „Dacă nu suntem capabili să formăm un Guvern, atunci să facem UNIREA!”

Mihai Ghimpu, președintele Partidului Liberal, a adresat un apel deputaților din PLDM ca să renunțe la condiții și să formeze Guvernul. Mesajul a fost lansat în cadrul emisiunii „În PROfunzime” de la postul de televiziune „PRO TV Chișinău”.

„Trebuie să se renunțe la condiții și să ne grăbim să formăm Guvernul. Noi, PL, PLDM, PDM și cei din grupul Leancă trebuie să ajungem cât mai repede la un consens. Trebuie să formăm un Guvern pentru trei ani, un Guvern profesionist, care să reabiliteze încrederea cetățenilor în guvernare”, a precizat fruntașul liberal.

Mihai Ghimpu a dat dreptate liderului PPPM, Renato Usatîi, că în lipsa unui Guvern se fură masiv. „Guvernul este un fel de paznic. Dar când nu-i paznic, întotdeauna se fură. Cred că a mai rămas de furat doar asfaltul sovietic. Situația este gravă, oamenii nu lucrează, mediul de afaceri practic este blocat, nu se știe ce va fi mai departe”, a adăugat Ghimpu.

Președintele PL consideră că dacă nu se reușește formarea unui Guvern, soluția ar fi unirea cu România. „Ca să nu mai chinuim oamenii, să facem unirea. Și problemele se vor rezolva pe dată”, a declarat Mihai Ghimpu.

Publicat de romaniabreakingnews.ro / sursa: ipn.md,  timpul.md

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: