R: Moldova! Dodon amenință cu o campanie împotriva unioniștilor imediat după sărbătorile de iarnă!

Liderul Partidului Socialiștilor din Moldova, Igor Dodon, spune că, imediat după sărbătorile de iarnă, aceștia vor da startul unei campanii îndreptate împotriva unioniștilor. Declarațiile au fost făcute pentru jurnaliști în incinta Parlamentului, pe 10 decembrie.

Cu ce ocazie vă băgați cu așa chestii. Eu nu mai spun că vă bateți joc de copiii noștri și că promovați deschis unionismul. Vreți să o luați în cap, o s-o luați. Acest lucru nu se permite, noi suntem stat independent Republica Moldova. După sărbătorile de iarnă vom demara o campanie împotriva unioniștilor”, a declarat Dodon.

Socialiștii au cerut în plenul Legilativului ca ministrul Educației să fie audiat în Parlament. Potrivit acestora, în ultima perioadă în programul educațional sunt utilizate simboluri de stat străine și se promovează alte valori decât cele naționale.

Conform unui ordin, în instituțiile școlare au fost repartizate harta României Mari, drapelul altui stat și alte materiale propagandistice”, a declarat deputatul Vlad Bătrîncea.

Totodată, deputatul socialist acuză Ministerul Educației că angajarea cadrelor didactice ar fi făcută pe criterii politice.

Inițiativa socialiștilor nu a fost susținută de către fracțiunile parlamentare informează today.md citat de romaniabreakingnews.ro

Redacția Romania Breaking News aminteste ca azi a avut loc un Gest extrem antiromânesc! Harta României Mari ruptă în Parlamentul R. Moldova de antiromânul Vlad Bătrîncea – deputat socialist

Video: Gest extrem antiromânesc! Harta României Mari ruptă în Parlamentul R. Moldova de antiromânul Vlad Bătrîncea – deputat socialist