ROMÂNIA BREAKING NEWS

R.MOLDOVA: A CAZUT GUVERNUL PREMIERULUI VLAD FILAT

Parlamentul de la Chișinău a votat marți moțiunea de cenzură împotriva guvernului condus de premierul Vlad Filat. Moțiunea a fost votată de 54 deputați, din fracțiunea Partidului Comuniștilor, de opoziție, a Partidului Democrat și câțiva deputați neafiliați, pentru adoptare fiind necesare 51 de voturi.

„Noi ne vom continua activitatea. O să ne întâlnim și o să vorbim și, să fiți siguri, ceea ce am început o să ducem la bun sfârșit. Noi nu o să renunțăm. Drum bun acasă și să aveți încredere că totul va fi bine”, a spus Filat în fața mulțimii, relatează PRO TV Chișinău.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: