ROMÂNIA BREAKING NEWS

R.B.N. Press – Transmisie Live:Concert Omagial, Iancu Cavaler de Flondor, Eroul Unirii Bucovinei cu România

Dragi români,
Sunteți asteptați la evenimentul realizat întru
Cinstirea Eroului Unirii Bucovinei cu Patria Mamă România

IANCU CAVALER DE FLONDOR

CONCERT OMAGIAL
Doina Fodor Lavric – Voce, Cobză
Lorena Oltean – Voce

Evocare despre Făuritorul Unirii Bucovinei cu România – Vlad Condrea

Vor avea loc comunicări despre momentul istoric de la 1918 precum și despre personalitatea și viața marelui Iancu Flondor.
(Vor fi dezvăluite momente și fapte inedite din trecutul nostru, neștiute, necunoscute sau ignorate cu bună știință)

Clubul Țăranului Român
15 octombrie 2014
ora 18:00

Pentru voi dragi români  din jurul româniei,  din diaspora dar și din România, care nu puteți fi prezenți la acest eveniment de excepție, Redacția România Breaking News vă pune la dispoziție transmisia în direct a evenimentului aici:(Începând cu ORA 18:00)

 

Organizatori:
Institutul Frații Golescu pentru românii de pretutindeni
Asociația Culturală Pro Basarabia și Bucovina

Parteneri:

Clubul Țăranului Român, Institutul pentru Drepturi Europene și Civile

Vă așteptăm cu drag.

România Breaking News

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.