ROMÂNIA BREAKING NEWS

Putin pune armatele Vest și Centru ale federației ruse în alertă de luptă

trupe-ruse

MOSCOVA, 26 februarie. / ITAR-TASS /. Președintele rus Vladimir Putin a ordonat Ministerului Apararii să efectueze de urgență o revizuire cuprinzătoare a capacității de luptă a trupelor și a forțelor din districtele militare vestice și centrale. Acest lucru a fost anunțat de către ministrul rus al apărării, Serghei Șoigu.

În conformitate cu dispoziția președintelui, astăzi, la orele 14:00, au fost alertate de urgență maximă, trupele Districtului militar Vest- formațiunile și unitățile militare, dislocate pe teritoriul respectivului district, de asemenea, Armata a 2-a a Districtului militar Centru, întregul Cartier general al Apărării aeriano-cosmice, trupele aeropurtate, aviația militară de transport, a declarat Șoigu la Consiliul lărgit din cadrul Ministerului apărării de la Moscova.

Sursa:itar-tass.comdeschide.md

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.