ROMÂNIA BREAKING NEWS

PUTIN nu se va opri în CRIMEEA și nu se va multumi doar cu UCRAINA

Autor Radu Moraru / nasul.tv

Din pacate pentru Romania si pentru Romania de peste Prut, marile puteri PUTINale lumii privesc superficial planurile lui Putin si propun solutii economice care sa il blocheze pe noul Tzar, neintelegind ca Putin si Generalii sai functioneaza dupa logica razboiului si nu dupa niste amarite de mecanisme economice.

Am spus acum doua saptamini, in emisiune, ca Putin are un plan care seamana izbitor cu planul lui Hitler. Astazi, urmarind presa internationala extrem de bleaga si superficiala, pot sa intaresc acest lucru. Asa se intimpla si in acei ani tragici premergatori celui de-al doilea razboi mondial.

Ce nu inteleg occidentalii, si poate ca unii chiar nu vor sa inteleaga, Putin nu se va opri in Crimeea, Putin nu se va multumi doar cu Ucraina, Putin va intra si in Moldova de peste Prut. La cum se “aseaza” lucrurile, cred ca vom avea curind o granita cu noul imperiu rus si cu o influenta uriasa a sa pina la Carpati. As vrea sa ma insel dar nu pot sa nu observ ca Putin si ai lui au un plan bine pregatit, de cel putin citiva ani si au ales cel mai bun moment.

Germania avea nevoie ca de aer de gaze ieftine si Putin, din toata marinimia lui, a dat Germaniei acest contract extrem de avantajos. Cu o singura conditie, ca doamna Merkel sa ia la guvernare PSD-ul german. Sa nu uitam ca fostul cancelar Schroder este mare boss la Gazpromul patronat de Putin.

Si sa nu uitam citeva “amanunte”: City-ul londonez depinde de tranzactiile rusesti (unele bine mascate) iar rusii “disciplinati” au citeva investitii strategice in tarile importante ale Europei.

In sfirsit, pe fondul unui leadership european si american foarte slab, pe fondul unui sprijin urias pe care Putin il are din partea Bisericilor Mari, avind in vedere pozitia sa contra homosexualilor, Rusia nu sta deloc rau in aceasta infruntare cu Restul Lumii.

Si ca un mic detaliu, populatiile occidentale sint foarte bine amortite in micul lor confort zilnic, incapabile sa inteleaga si sa se opuna populatiei de “ursi” rusi cu nostalgii si dorinte expansioniste. Da, foamea de mare imperiu rusesc tine loc de foame si rusii nu au uitat niciodata umilintele post URSS.

Treziti-va oameni buni! Nu stiu daca noi romanii avem solutii dar macar treziti-va!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru / nasul.tv

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.