ROMÂNIA BREAKING NEWS

PSRM cheamă la mobilizare generală împotriva unioniștilor și anunță despre ample acțiuni întru apărarea statalității

PSRM cheamă la mobilizare generală împotriva unioniștilor și anunță despre ample acțiuni întru apărarea statalității

Liderul PSRM Igor Dodon a anunțat că partidul socialiștilor va organiza în timpul apropiat „ample acțiuni întru apărarea statalității”, care se vor defășura în toată țara.

images„PSRM cheamă la mobilizare generală împotriva unioniștilor și anunță despre ample acțiuni întru apărarea statalității. În săptămînile viitoare, la Chișinău va avea loc cel mai mare miting pentru susținerea statalității și suveranității Republicii Moldova”, a scris politicianul pe o rețea de socializare.

Potrivit lui Dodon, primul eveniment va avea loc la Comrat, pe 2 aprilie și a îndemnat toți adepții independenței Moldovei să se alăture protestului.

„Considerăm necesară crearea la nivelul fiecărei localități a comitetelor pentru statalitatea Moldovei. Cei de la putere, în prezent, conștient distrug țara noastră, bancrotizînd-o financiar, economic, social, iar acum și politic. Anume din acest motiv, pe lîngă celelalte acțiuni, este necesar să obținem cît mai rapid capitularea actualei guvernări și organizarea alegerilor parlamentare anticipate, concomitent cu alegerile prezidențiale”, a conchis Igor Dodon. 

Publicat de romaniabreakingnews.ro/InfoMoldova: Protest PSRM la Comrat

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: