ROMÂNIA BREAKING NEWS

Provocările iredentiștilor maghiari

romani uitati tinutul secuiescRecentele incidente din județul Covasna – cel de la Sfântu Gheorghe, din Ziua Națională a României, în care un român a fost amendat pentru că a avut curajul să se manifeste patriotic intonând cantece naționaliste și, celălalt grav incident în care, un fost lider PD, a fost bătut în stradă de un grup de huligani maghiari care au reacționat violent în momentul în care bărbatul s-a adresat în limba romană – dovedesc încă o dată că maghiarii beneficiază de un sprijin foarte puternic din partea reprezentanților din teritoriu, că sunt încurajați la astfelde acțiuni și că Ungaria este în complicitate cu Puterea de la București.

Este inadmisibil ca într-un stat național, o grupare etnică sfidătoare să se manifeste cu atâta înverșunare impotriva țării și a cetățenilor autentici, care constituie majoritatea zdrobitoare raportat la numărul de locuitori din Ardeal. De unde și-au luatul curajul nebunesc acești jalnici „apatrizi” care își adjudecă drepturi fără nici un drept, de fapt, stipulat de vreo lege? De la politica trădării, aici găsim răspunsul…! Un președinte de stat care decorează fastuos, cu cea mai importantă decorație, inamicul ungur Lazlo Tokeș care și-a arătat fățiș, în repetate rânduri, aversiunea maladivă față de statul și poporul român, nu mai lasă loc de dubii asupra faptului că, ai noștri ”bravi” conducători, trădează iar interesele țării în favoarea străinilor.

Astfel, Traian Băsescu a răspuns pozitiv la sprijinul electoral acordat de etnia maghiară în multele încercări ale opozițanților de a-l destitui de la Cotroceni, contrar promisiunilor în fața românilor potrivit cărora vor trăi mai bine, deși, schimbător și alunecos cum îl știm, a revenint recent afirmând că aceea a fost o urare, nu o promisiune… De fapt o parte dintre beneficiarii promisiunilor prezidențiale sunt grupările entice cu proporții semnificative electoral: maghiarimea, pe de o parte, care au prins un avânt fără precedent în cei 24 de ani de ”democrație” în acțiunile lor revizioniste nejustificate, abuzive în context constituțional, dar justificate prin sprijinul primit de la politicienii români josnici, trădători. Este mult prea evidentă această complicitate a trădării ce durează încă de dinainte de lovitura de stat din 1989: George Soroș, unul dintre strategii Ocultei Mondiale și principalul dușman al României, urmărește de o viață dezintegrarea teritorială a României în vederea alipirii contra istoriei a Transilvaniei dacice la Ungaria hună, precum și crearea unui stat al țiganilor în zona Olteniei, plan ce a fost contracarat, din fericire, de către românii adevărați aflați încă în structurile de decizie ale statului.

Activitatea subversivă a dușmanilor României s-a desfășurat cu subtilitate, astfel încât, începând cu manipularea maselor, s-a șubrezit stabilitatea unității noastre statale. Ion Iliescu, Emil Constantinescu și Traian Băsescu – obedienții corupți ai magnatului Soroș, au săvârșit compromisul trădării intereselor naționale în schimbul mandatelor prezidențiale. Slugarnici și corupți fiind, au beneficiat illegal de prerogativele puterii, inclusiv prin măsluirea alegerilor. Maghiarii, pe de o parte, și țiganii, pe de altă parte, vizează și visează să devină stăpânii acestei țări, ambele etnii fiind sprijinite masiv de ONG-urile fundației Soroș. Țiganii se plâng de discriminare rasială, când, de fapt, ei dețin monopolul asupra marilor orașe și televiziuni. Țiganii chiar sunt sprijiniți și finanțați ocult să înființeze o televiziune care să îi reprezinte, în vreme ce programele televiziunilor consacrate sunt populate de lideri și notorietăți ai acestei etnii care forțează imbecilizarea în masă.

În ultimii ani ai conducerii băsiste s-au amplificat acțiunile antiromânești. Pe forumurile unde se dezbat aceste probleme, țiganii amenință românii cu dominarea prin sporirea demografică a natalității etniei lor. Încurajarea acțiunilor a început odată cu decizia vicleană a lui Ion Iliescu de a le acorda sprijin pentru crearea de instituții proprii, paralele celor statale, și de a prelua denumirea de ”romi”, ceea ce îi pune pe aceeași poziție cu autenticii în ochii europenilor. Așa că nu e de mirare de ce s-a ajuns la această stare de lucruri. Suntem asaltați și amenințați de două grupuri entice care provin de pe același continent și care nu au nimic în comun cu noi, românii, etnicii acestor două categorii aseamănându-se izbitor între ei. Parvenitismul și parazitismul social, cruzimea sălbatică , modul de viață inadaptabilă, nerecunoștința și altele sunt trăsăturile de caracter ce îi apropie mult. Este inacceptabilă situația la care s-a ajuns, iar indiferența românilor și a autorităților va agrava problema. Ținutul secuiesc este pământ românesc. Crearea unui stat în stat contravine normelor legislației românești.

Oare până când vor continua aceste provocări nerușinate ale maghiarilor? Să fii amendat în propria țară, fiindcă te-ai manifestat românește, fiind român este inacceptabil. De ce noi, românii, să nu le răspundem în aceiași măsura, îndreptățiți fiind de statutul nostru de locuitori autentici? Naționalismul românesc trebuie să-și extindă influența ca unică șansă a salvării națiunii. Romînia este țara celor care trăiesc, gândesc și simt românește cu adevărat. Toleranța etnică nu înseamnă cedarea drepturilor de cetățean autentic în favoarea minorităților entice și obediența față de acestea. Respect pentru respect…! Dar în caz că nu se poate conviețui pașnic, etnicii pot face întoarcerea la locurile de baștină.

Autor:Andreea Arsene

Sursa:ziarulnatiunea.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.