ROMÂNIA BREAKING NEWS

Provocări la frontiera Nistreană cu Ucraina: „Transnistria va ataca Ucraina!”

O serie de provocări au loc la frontiera dintre autoproclamata Republică din stânga Nistului cu Ucraina, .
Este vorba despre un grup de cetățeni neidentificați care mai multe zile le rând anunță populația din regiune că în perioada 30 iulie – 2 august este așteptat un atac armat din partea Transnistriei asupra Ucrainei.
La rândul lor, așa-numitele autorități de la Tiraspol neagă faptul că ar avea o asemenea intenție.
”Serviciul de Securitate declară că asemenea insinuări reprezintă niște aberații având în vedere că Transnistria nu intenționează să facă nimic de acest gen. Mai mult decât atât, Comitetul pentru Securitate va iniția și o investigație cu scopul de a identifica persoanele care se fac vinovate de organizarea acestor provocări ce urmăresc destabilizarea situației în regiune”, se menționează în comunicatul emis de acestea.

Sursa: Politik.md

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: