ROMÂNIA BREAKING NEWS

Propaganda rusă! România, Ucraina și R. Moldova sprijinite de NATO pornesc război în Transnistria

Propaganda rusă! România, Ucraina și R. Moldova sprijinite de NATO pornesc război în Transnistria

Nou clip propagandistic: Ucraina, Moldova și România vor să înceapă un război în Transnistria

Încă un clip despre situația transnistriană a apărut pe YouTube. De data aceasta, clipul a fost încăcat de publicația “South Front” (Frontul de Sud).

Potrivit autorilor, Ucraina și Moldova au creat o blocadă pentru Transnistria, fără a permite trupelor rusești să vină sau să plece. Incidentul Boeing-ului malaezian demonstrează că cinismul ucrainean este fără limite, și că ei ar putea împușca avioanele rusești îndreptate spre Transnistria.

Saakașvili, care ar fi cunoscut pentru retorica anti-rusească și predilecția pentru droguri, ar putea începe un război cu Transnistria folosind aceleași metode ca și atunci când Georgia ar fi invadat Ossetia de Sud, și aceleași metode folosite de armata ucraineană astăzi

Potrivit clipului, România încearcă să cucerească Moldova și, deoarece e membră NATO, întreaga alianță ar trebui să o ajute în caz că Bucureștiul s-ar implica într-un conflict.

“Transnistria – un alt front al Războiului Civil?” – un nou clip de propagandă rusesc

Un clip de propagandă al unei publicații ruse încărcat pe internet, prezintă istoria recentă a Moldovei ca înrăutățindu-se după înlăturarea Partidului Comuniștilor de la guvernare în 2009. Acum, spun autorii, guvernarea naționalistă din Chișinău și Kiev urmează un plan american de a bloca Transnistria.

Rolul proaspătului guvernator al regiunii Odessa ar fi să oprească eventualele rezistențe ale ucrainenilor de a ajuta transnistrienii în cazul unui atac din partea Moldovei.

Sursa: moldova.org prin romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.