ROMÂNIA BREAKING NEWS

„Aripi colorate” – un nou proiect destinat dezvoltării abilităților artistice a copiilor pentru pictură și desen, a demarat in județul Ilfov cu sprijinul Kaufland România

„Aripi colorate” – un nou proiect destinat dezvoltării abilităților artistice a copiilor pentru pictură și desen, a demarat in județul Ilfov cu sprijinul Kaufland România

Asociația OMIS anunță cu mare bucurie începerea Proiectului „Aripi Colorate”, finanțat prin  programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow, prin intermediul căruia vom dezvolta abilitățile artistice a copiilor pasionați de pictură și desen, din București și Ilfov.

Proiectul se va implementa pe o perioadă de 3 luni și are trei componente esențiale: derularea săptâmănală de atelierele de pictură în perioada 07.07 – 31.08.2022, organizarea unui concurs on-line de pictură în luna august și organizarea unei expoziții de pictură cu lucrările realizate de copiii implicați în proiect și secțiune specială dedicată copiilor cu dizabilități, expoziție ce va marca și încheierea proiectului.

Timp de 2 luni, 25 de copii cu vârste cuprinse între 5 – 18 ani, din București și Ilfov vor beneficia săptămânal de cursuri gratuite de pictură susținute de artistul plastic Roxana Vlad, specializat în derularea de activități plastice destinate copiilor.

Atelierele de pictură se vor derula în cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 1 din orașul Pantelimon, colaborator al Proiectului.

Proiectul „Aripi colorate” este un proiect educațional ce are ca scop susținerea, încurajarea și motivarea copiilor ce aparțin categoriilor vulnerabile în dezvoltarea talentului la pictură și desen și promovarea importanței artelor plastice în dezvoltarea globală a copilului.

 

Vă invităm cu drag, să urmăriți evoluția micilor artiști și să îi susțineți prin mesaje pe pagina de facebook a asociației și prezența în număr cât mai mare la expoziție!

 

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

Pentru mai multe informații despre proiectul „Aripi Colorate” și alte activități implementate de Asociația OMIS, ne puteți contacta prin email: contact@omis.ro .

 

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: