ROMÂNIA BREAKING NEWS

Proiecte de mobilitate în sectorul forței de muncă din Republica Moldova

Proiecte de mobilitate în sectorul forței de muncă din Republica Moldova

Prezent în aceste zile la Chișinău, președintele Centrului Interregional de Advocacy și Diplomație, dr.Antoniu Martin, a încheiat o serie de parteneriate cu instituții publice, cu organisme din sectorul administrativ, economic și educațional, privind implementarea unor programe de mobilitate în domeniul forței de muncă din Republica Moldova.

            ”Aceste programe reprezintă probabil o premieră pe piața muncii din Republica Moldova, venind în întâmpinarea unor necesități obiective existente acolo. Ne propunem ca în perioada următoare să încheiem acorduri cu alte entități administrative dar și cu instituții de învățământ cu profil tehnic din Chișinău și alte orașe. Programele de mobilitate ar urma să fie implementate prin intermediul unor companii multinaționale din vestul României, ceea ce va asigura reconversia profesională a unor absolvenți de studii profesionale din Republica Moldova”, a declarat dr.Antoniu Martin, președintele Centrului Interregional de Advocacy și Diplomație.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: