ROMÂNIA BREAKING NEWS

Procurorul General al R. Moldova – Corneliu Gurin pleacă din funcție

Procurorul General al R. Moldova – Corneliu Gurin pleacă din funcție

Procurorul General, Corneliu Gurin a anunțat cu puțin timp în urmă de la tribuna centrală a Parlamentului că și-a depus mandatul din funcția pe care o deține.

img_1846241_thumbs_360x220_2708711Potrivit lui, această decizie a fost luată după ce Parlamentul a aprobat noua Lege a Procuraturii.

Corneliu Gurin a ținut să le mulțumească deputaților că au adoptat ieri noua lege.

„Vreau să vă mulțumesc sincer că ați votat Legea Procuraturii. Am decis să vin în fața Parlamentului pentru a-mi depune mandatul”, a declarat Procurorul General Corneliu Gurin.

Acesta renunță la funcția pe care o deține începând cu 1 martie curent.

Publicat de romaniabreakingnews.ro/Sursa: Corneliu Gurin pleacă din funcția de Procuror General

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: