ROMÂNIA BREAKING NEWS

Pro Basarabia și Bucovina: DECLARAȚIE APEL

Pro Basarabia și Bucovina: DECLARAȚIE APEL

Biroul Executiv al Asociației Culturale Pro Basarabia și Bucovina, ținând cont de starea societăţii româneşti și a posibilelor efecte cauzate de evenimentele de la nivel european și mondial, face apel către politicieni, massmedia, funcţionari și parlamentări să facă dovada practică a conștientizării necesității de unitate prin responsabilitate.

Acum mai mult ca oricând este nevoie de consens, răspundere și conlucrare pentru păstrarea democrației și libertății atât de des clamate de exponenții politici ce se trudesc parcă să le ducă în derizoriu.

În aceste momente nu avem nevoie de schimbări de dragul schimbărilor, proteste de dragul protestelor sau marşuri de dragul mărșăluitului. Nu avem nevoie de atmosferă de veşnică frondă ce induce o stare de haos, ineficiență, neîncredere.

Mulți ați jurat solemn să slujiți țara și poporul. Ce vă oprește să fiți conștienți, responsabili și eficienți? Ce vă împiedică să fiți patrioți și în fapte nu doar în declarații?

Realizați oare în ce stare este societatea românească, nu realizați oare ce pericole ne pândesc pe noi, românitatea, Europa și umanitatea?

Acum mai mult decât oricând este vorba despre oameni.

Deșteptați-vă, la treabă, meritați-vă banii pe care vi-i alocați cu dărnicie.

Marian CLENCIU
Președinte
Asociația Culturală Pro Basarabia și Bucovina

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: