ROMÂNIA BREAKING NEWS

Prizonierii ucraineni ai rebelilor pro-ruși scoși în public pentru a fi umiliți în fața mulțimii

Forțele pro-ruse care luptă în Ucraina au făcut o demonstrație de forță, trimițând prizonierii de război la o paradă prin centrul orașului Donețk.
 Evenimentul a avut loc pe 24 august, ca o sfidare a faptului că la această dată, Kiev-ul sărbătorește Ziua Națională. Prizonierii au “defilat” însoțiți de luptătorii rebeli, fiind insultați de populația strânsă pe marginea drumului. Cea mai frecventă insultă a fost …“fasciștii”.
Au fost dispuse și câteva bucăți din tehnica militară ucraineană distrusă, pentru ca oamenii să le poată vedea de aproape.
După defilare, câteva mașini de salubritate au trecut și au spălat cu jeturi de apă locul pe unde au trecut prozonierii, un gest pe care diriguitorii din umbră ai separatiștilor  l-au conceput pentru a transmite un mesaj simbolic, peiorativ față de armata și statul Ucrainean în fața populației civile.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.