ROMÂNIA BREAKING NEWS

Prioritatea absolută a Bucureștiului este Moldova! – directiva Premierul Victor Ponta dată diplomației române

Prioritatea absolută a Bucureștiului este Moldova! – directiva Premierul Victor Ponta dată diplomației române

Prioritatea absolută a Bucureștiului este Moldova. Declarația îi aparține premierului Victor Ponta, care le-a cerut diplomaților români să acorde tot sprijinul țării noastre.

Șeful Executivului de la București a reiterat, în cadrul Reuniunii Anuale a Diplomației Române, că noul guvern proeuropean de la Chișinău are toată susținereaautorităților din țara vecină. Apelul a fost făcut în contextul în care Ponta a efectuat o vizită în Moldova, în data de 27 august.

Atunci, demnitarul a anunțat că a treia tranșă de 20 de milioane de euro din cele 100 de milioane promise anterior de către autoritățile României, vor ajunge în țara noastră până la finele acestui an.

Editat și publicat de Lena Captari / Flux News MDromaniabreakingnews.ro / sursa: publika.md

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: