ROMÂNIA BREAKING NEWS

Primului detaşament românesc din Afganistan, comandat de o femeie, va avea parte de o ceremonie specială de repatriere

Primului detaşament românesc din Afganistan, comandat de o femeie, va avea parte de o ceremonie specială de repatriere

locotenentul Mirela Ivaşcu

Ceremonia de repatriere din Afganistan a Detaşamentului International Military Police (IMP) şi a Detaşamentului Army Institutional Advisory Team (AIAT), care au participat la misiunea „Resolute Support”, va avea loc marţi, la sediul Batalionului 265 Poliţie Militară „Tudor Vladimirescu”, anunţă MApN.

Ceremonia trebuia să aibă loc pe 9 februarie, însă ea a fost replanificată ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile, care nu au permis efectuarea zborului în intervalul de timp programat iniţial.

Conform unui comunicat transmis de MApN, Detaşamentul IMP, rotaţia a IV-a, este primul detaşament românesc dislocat într-un teatru de operaţii comandat de o femeie, locotenentul Mirela Ivaşcu.

Militarii Detaşamentului AIAT au avut misiuni de consiliere a comandanţilor şi personalului din principalele instituţii de învăţământ militar şi centre de instruire ale armatei afgane, iar cei din Detaşamentul IMP au asigurat menţinerea unui climat de ordine şi securitate în baza militară din Bagram, precizează MapN

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: