ROMÂNIA BREAKING NEWS

Prima Emisiune TV din România pe subiectul Securității Alimentare

Prima Emisiune TV din România pe subiectul Securității Alimentare

AGRO TV ÎN PARTENERIAT CU AGROINTELLIGENCE SISA LANSEAZĂ PRIMA EMISIUNE TV DIN ROMÂNIA PE SUBIECTUL SECURITĂȚII ALIMENTARE

agro_intelligence

În contextul în care, agricultura a devenit un domeniu din ce în ce mai complex, iar decizia în sectorul agroalimentar depinde mai mult ca oricând de informația și cunoașterea agrostrategică, Agro TV lansează din 9 octobrie 2016, la 19h, o nouă emisiune, cu titlul SINTEZA AGROSTRATEGICĂ.

Programul reprezintă o coproducție în parteneriat cu Agrointelligence – Sistemul de Informații al Securității Alimentare (SISA), emisiune ce va fi realizată și moderată de către Neacșu Steluța Mădălina, președintele fondator al grupului de analiză Agrointelligence SISA (www.sisa.ro).

SISA este un Sistem de Informații pe Securitatea Agroalimentară, care are ca obiectiv punerea la dispoziția beneficiarilor din sectorul agroalimentar de produse intelligence: scenarii de evoluție din sectorul agroalimentar, rapoarte periodice(săptămânale și lunare), alerte în timp util la crizele emergente sau probabile(avertizări timpurii) dar, și rapoarte de specialitate emise de către experți din domeniile conexe securității agroalimentare (agrometeorologie, agrocomert și agroeconomie, producție agroalimentară, agrotehnică, pedologie, agrochimie, agrogenetică, entomologie etc)
SISA reprezintă o rețea vastă de parteneri și colaboratori în colectarea și analiza datelor pe securitatea alimentară. Creat pentru prevenirea, menținerea și dezvoltarea securității agroalimentare, organizăm conferințe și programe de analiză, susținem și efectuăm instruire în domeniu, oferim consultanță și punem la dispoziția beneficiarilor publicații de specialitate în vederea monitorizării riscurilor și amenințărilor atât la nivel individual, cât și colectiv(instituții/organizații)
Fiind un important furnizor de servicii pe agronomie, tehnologie și consultanță agroalimentară strategică, SISA combină inovația cu cele mai recente informații pe baza cercetărilor de specialitate, deoarece scopul nostru este să oferim posibilitatea beneficiarilor din sectorul agroalimentar să facă față provocărilor agricole prin informare și cunoaștere prealabilă. Ne numim SISA pentru că putem livra informații de Agrointelligence , obținute prin metode de analiză integrată.

 

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: