ROMÂNIA BREAKING NEWS

Prima ediție a concursului internațional de șah – “Festivalul Internațional de Șah Smart Village” se va desfășura în stațiunea Saturn

Prima ediție a concursului internațional de șah – “Festivalul Internațional de Șah Smart Village” se va desfășura în stațiunea Saturn

Asociația Satelor Inteligente organizeaza în perioada 28 august – 3 septembrie 2023, în stațiunea Saturn, prima ediție a concursului internațional de șah: “Festivalul Internațional de Șah Smart Village”. Potrivit comunicatului de presă transmis de organizatori redacției romaniabreakingnews.ro, evenimentul este important pentru iubitorii jocului de sah din întreaga lume și are ca scop promovarea șahului în rândul comunităților din zonele rurale, oferindu-le oportunitatea de a participa la turnee de șah, seminarii și ateliere de lucru.

În cadrul acestui festival, participanții au ocazia să se întâlnească cu alți jucători, să participe la evenimente sociale și culturale, să ia parte la seminarii și workshop-uri și să experimenteze frumusețea zonei turistice din sudul litoralului Municipiului Mangalia.

Evenimentul reprezinta un prilej excelent pentru schimburi de tradiții și culturi între diferite zone rurale, participanții avand ocazia să interacționeze cu oameni din alte comunități și să împărtășească tradițiile și obiceiurile proprii, bază pentru o bună înțelegere și respect reciproc între culturi.

Jocul de șah este un sport practicat în întreaga lume și are o istorie lungă și bogată. Acest lucru ar putea fi un punct comun pentru toți participanții servind ca o platformă pentru socializare si dialog despre aspecte ale culturilor și tradițiilor locale.

Festivalul Internațional de Șah Smart Village este o oportunitate excelentă pentru a promova diversitatea culturală și pentru a încuraja schimburile culturale între comunități. Competiția va avea loc la Hotel Sirena din stațiunea Saturn, in perioada 28 august – 3
septembrie 2023.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: