ROMÂNIA BREAKING NEWS

Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu s-a întâlnit cu șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko

Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu s-a întâlnit cu șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu a avut ]n datat de 18 iunie a.c. o întrevedere oficială cu șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko infomează romaniabreakingnews.ro citând surse guvernamentale de la Chișinău.

Șeful Executivului a adresat mulțumiri domnului Michalko pentru ajutorul enorm oferit Republicii Moldova de Uniunea Europeană de-a lungul timpului. Maia Sandu a dat asigurări Ambasadorului UE că noul Guvern va îndeplini prevederile din Acordul de Asociere cu UE și va respecta toate angajamentele cu privire la reforme și principiile stabilite în Acordul de Asociere.

Șeful delegației Uniunii Europene a reiterat că Uniunea Europeană este gata să redeschidă discuțiile cu privire la asistența macrofinanciară, să ofere suport financiar pentru proiecte de cooperare transfrontalieră și să susțină cu expertiză internațională în vederea consolidării instituțiilor democratice.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: