ROMÂNIA BREAKING NEWS

Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu s-a întâlnit cu șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko

Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu s-a întâlnit cu șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu a avut ]n datat de 18 iunie a.c. o întrevedere oficială cu șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko infomează romaniabreakingnews.ro citând surse guvernamentale de la Chișinău.

Șeful Executivului a adresat mulțumiri domnului Michalko pentru ajutorul enorm oferit Republicii Moldova de Uniunea Europeană de-a lungul timpului. Maia Sandu a dat asigurări Ambasadorului UE că noul Guvern va îndeplini prevederile din Acordul de Asociere cu UE și va respecta toate angajamentele cu privire la reforme și principiile stabilite în Acordul de Asociere.

Șeful delegației Uniunii Europene a reiterat că Uniunea Europeană este gata să redeschidă discuțiile cu privire la asistența macrofinanciară, să ofere suport financiar pentru proiecte de cooperare transfrontalieră și să susțină cu expertiză internațională în vederea consolidării instituțiilor democratice.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: