ROMÂNIA BREAKING NEWS

Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, despre amânarea Marșului Poporului: „Haideți să ne luăm un răgaz. Să ne bucurăm în liniște de această victorie”

Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, despre amânarea Marșului Poporului: „Haideți să ne luăm un răgaz. Să ne bucurăm în liniște de această victorie”

Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu a venit astăzi 15 iunie a.c. cu un mesaj către cetățenii Republicii Moldova prin care le-a solicitat să rămână acasă mâine, 16 iunie, când era planificată desfășurarea Marșului Poporului.

„Știm cât de mult au lucrat forțele de ordine în aceste zile, știm că au fost hărțuiți oamenii, au fost ținuți în soare, le-au fost date instrucțiuni ilegale, a fost foarte multă confuzie. Un mare eveniment prin care am sărbători eliberarea Republicii Moldova ar pune pe umerii celor din forțele de ordine o mare responsabilitate. Noi zicem să le dăm un răgaz polițiștilor și să amânăm Marșul Poporului pentru mai târziu”, a declarat premierul Maia Sandu în cadrul unei conferințe de presă organizate la Guvern.

În același timp, noul șef al Executivului a menționat că toți cei în raport cu care se va demonstra uzurparea puterii de stat vor fi pedepsiți conform legii. „Capii regimului au fugit. Plahotniuc s-a speriat de forța dumneavoastră. După ce vom asigura funcționarea unei justiții independente, Plahotniuc și fugarii care au construit regimul corupt și banditesc vor fi readuși în țară și pedepsiți conform legii. Mâine ne odihnim și ne bucurăm, iar de luni începem munca grea pentru curățarea sistemului și reconstrucția instituțiilor, așa încât viața fiecărui cetățean să devină mai bună”, a mai adăugat premierul Maia Sandu.

Menționăm că noul prim-ministrul al Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost învestită în funcție în data de 8 iunie curent.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: