ROMÂNIA BREAKING NEWS

Prilej de tensiuni în regiunea Mării Negre! Pe 1 și 2 decembrie Ucraina testează rachete în regiunea Crimea

Prilej de tensiuni în regiunea Mării Negre! Pe 1 și 2 decembrie Ucraina testează rachete în regiunea Crimea

Ucraina a emis o notificare privind „riscuri în spațiul aerian, în contextul unor teste cu rachete programate pe 1 și 2 decembrie”, informează site-ul agenției Tass, citată de Mediafax.

Testele ar urma să aibă loc în apropierea regiunii Crimeea, iar rachetele ar putea intra în spațiul aerian al teritoriului rus. Kievul consideră Crimeea parte a teritoriului Ucrainei, deși regiunea a fost anexată de Rusia în 2014.

Administrația Petro Poroșenko a avertizat de mai multe ori că va face tot posibilul pentru recuperarea regiunii Crimeea.

Statul Major al armatei ucrainene a refuzat să facă vreun comentariu privind exercițiile militare contestate deja de Rusia. „Nu facem niciun comentariu. Toate problemele referitoare la teritoriile ocupate sunt în competența Ministerului de Externe”, a declarat Vladislav Selezniov, purtătorul de cuvânt al Statului Major ucrainean.

Gabriel Negruromaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: