ROMÂNIA BREAKING NEWS

Președinții Klaus Iohannis și Maia Sandu se vor întâlni la sfârșitul lunii decembrie la Chișinău

Președinții Klaus Iohannis și Maia Sandu se vor întâlni la sfârșitul lunii decembrie la Chișinău

Președintele României, Klaus Iohannis, va efectua o vizită de lucru în R.Moldova până la sfârșitul anului curent. Anunțul a fost făcut de către președintele ales, Maia Sandu, după întrevederea cu ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță informează portalul deschide.md citat de romanibreakingnews.ro

ÎPotrivit sursei citate, în cadrul întrevederii cu Daniel Ioniță, Maia Sandu i-a mulțumit pentru sprijinul acordat constant  Republcii Moldova de România.

Am accentuat necesitatea de a restabili cooperarea bilaterală firească între România și Republica Moldova și de a intensifica cooperarea moldo-română în mai multe domenii, pentru ca cetățenii să simtă beneficii cât mai curând. După cinci ani de la ultima vizită a Președintelui României în Republica Moldova, vizita Președintelui Klaus Iohannis de la sfârșitul acestui an este o vizită importantă pentru țara noastră și sperăm să însemne primul pas într-o colaborare de durată și productivă între țările noastre”, a menționat Sandu.

De precizat că Maia Sandu anunța anterior că se pregătește vizita lui Klaus Iohannis la Chișinău, fără a preciza însă când aceasta ar putea avea loc.

Sursa foto: Administrația Prezidențială

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: