ROMÂNIA BREAKING NEWS

Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko vine la București

Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko vine la București
Intalnirea de la Kiev Porosenko Iohannis

Intalnirea de la Kiev Porosenko Iohannis

Președintele ucrainean, Petro Poroșenko, va pleca, joi, la București, în cadrul unei vizite oficiale oficiale întreprinse la invitația omologului său român, Klaus Iohannis, care a vizitat Ucraina la începutul anului trecut informează romaniabreakingnews.ro citând sursa parteneră TOCpress.

Potrivit Administrației Prezidențiale de la Kiev, programul vizitei lui Petro Poroșenko la București include convorbiri cu omologul său român, Klaus Iohannis, cu premierul Dacian Cioloș, cu președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, cu președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, precum și o întâlnire cu Patriarhul Daniel al Bisericii Ortodoxe Române.

Pe parcursul întâlnirilor, părțile vor discuta o gamă largă de chestiuni ce țin de cooperarea bilaterală și colaborarea în domeniul securității internaționale. De asemene, este planificată semnarea unui număr de documente româno-ucrainene, inclusiv a unui protocol de actualizare a Comisiei Prezidențiale Ucraina-România și a Acordului dintre Cabinetul de Miniștri al Ucrainei și Guvernul României privind eliminarea taxelor pentru vizele pe termen lung.

Publicat de romaniabreakingnews.ro

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: