ROMÂNIA BREAKING NEWS

Președintele Ucrainei. Avertisment către președintele RM, Igor Dodon, în privința declarațiilor despre Crimeea!

Președintele Ucrainei. Avertisment către președintele RM, Igor Dodon, în privința declarațiilor despre Crimeea!

Administrația președintelui ucrainean, Petro Poroșenko este convinsă că după investire, retorica președintelui moldovean în ceea ce privește Crimeea se va schimba scrie deschide.md, citat de romaniabreakingnews.ro

Kievul l-a preîntâmpinat pe președintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, că este absolut inacceptabilă recunoașterea Crimeii anexate temporar drept teritoriu rusesc. Acest fapt a fost comunicat de adjunctul șefului administrației președinției ucrainene, Konstantin Eliseev.

„Am transmis președintelui ales al Republicii Moldova un mesaj clar, în care am vorbit despre consolidarea relațiilor bilaterale de bună vecinătate prin recunoașterea integrității teritoriale a Ucrainei, inclusiv în ceea ce privește apartenența Crimeii la Ucraina”, a declarat Eliseev.

Administrația lui Petro Poroșenko crede că după ivestirea oficială a președintelui RM, declarațiile acestuia se vor schimba. „Să nu uităm că este vorba despre o republică parlamentară, iar majoritatea în Legislativ este pro-europeană”, subliniat oficialul într-un interviu pentru RBC Ucraina.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: