ROMÂNIA BREAKING NEWS

Președintele Tineretului partidului Alianța pentru Unirea Românilor: „Eu îmi dau licența când vreau”.

Președintele Tineretului partidului Alianța pentru Unirea Românilor: „Eu îmi dau licența când vreau”.
image_pdfimage_print

Ceea ce urmează este o preluare a unei comunicări publice. Îmi asum faptul că am verificat veridicitatea informațiilor, iar replica primită aparține persoanei în cauză. – REDACTOR TUDOR VIȘAN-MIU

COMUNICARE PUBLICĂ 20.07.2020

Domnul Călin Balabasciuc, Președintele Organizației de Tineret a Partidului Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), nu este licențiat al Facultății de Istorie a Universității din București, conform corespondenței purtate cu un departament al instituției.

Informația este de interes public conform legislației specifice în domeniu precum și a regulamentelor valabile în cadrul Universității din București.

DREPT LA REPLICĂ

Președintele Tineretului Alianței pentru Unirea Românilor: „Eu îmi dau licența când vreau”.

Motivul acestei vânători de vrăjitoare este ziua Sfântă de 9 mai 1877, decalată de Tudor a doua zi [10 mai – n.red.]. Din rațiuni de sentimentalist propriu. La fel cum din rațiuni proprii eu îmi dau licența când vreau”. 

Călin Balabasciuc, 20 iulie 2020

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: