ROMÂNIA BREAKING NEWS

Președintele Poroșenko pune punct pe "transnistreni": "PMR NU EXISTĂ!!!!"

Șeful Direcției de combatere a crimei organizate și corupției din cadrul Serviciului de Securitate al Ucrainei, Iuri Artiuhov a fost dur criticat de către președintele nou ales al Ucrainei, Petro Poroșenko, la o reuniune la Odessa.

Statul republica moldovenească nistreană nu există. Există doar segmentul transnistrean al frontierei moldo-ucrainene”.

Aș dori să vă atrag atenția, mai ales că avem aici în sală camere video – un stat ca rmn nu există. Folosirea unei denumiri ca aceasta, în prezența camerelor de luat vederi, este o greșeală politică. Această porțiune a frontierei se numește segmentul transnistrean al frontierei moldo-ucrainene. Cred că v-ar fi util să cunoașteți acest lucru”, a declarat Poroșenko.

Sursa:Timpul.md

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.