ROMÂNIA BREAKING NEWS

Președintele Poloniei, Komorowski: „Rusia nu are șanse de câștig într-un război cu Occidentul”

Președintele Poloniei, Komorowski: „Rusia nu are șanse de câștig într-un război cu Occidentul”

Într-o posibilă confruntare cu Occidentul, Rusia poate câștiga probabil doar „războiul nervilor” sau cel al propagandei, susține președintele polonez Bronislaw Komorowski, într-un interviu cu Dziennik Gazeta Prawna.

„De fapt, Rusia, în orice fe de confruntare cu Occidentul poate câștiga doar războiul nervilor, sau războiul de propagandă, dar nimic altceva. Și acest lucru este bine cunoscut tuturor celor din Rusia care încă mai gandesc lucid” – a spus Komorowski.

Potrivit lui, Federația Rusă este interesată în menținerea instrumentelor de influență asupra Ucrainei, însa nu pe mult timp, pentru că plătește un preț prea mare pentru politica sa agresivă.

„Ucraina nu va reveni la proiectul uniunii vamale ruse. În acest sens, obiectivele Rusiei nu sunt atinse, în opinia mea. Iar anexând Crimeea, Rusia a pierdut toată Ucraina”, – a declarat președintele Poloniei.

„Poți ameninta toata lumea cu rachetele, dar nu obtii nimic astfel”, – a mai spus Komorowski, comentand astfel „succesul” politcii externe a Rusiei.

Sursa:  paginaderusia.ro prin romanibreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: