ROMÂNIA BREAKING NEWS

Președintele Nicolae Timofti solicită Serviciului de Informații și Securitate (SIS) să-și concentreze activitatea în direcția separatismului transnistrean!

Presedintele Nicolae Timofti

Presedintele Nicolae Timofti

Într-un discurs ținut în cadrul ședinței Colegiului SIS, șeful statului a declarat că „SIS are datoria de a anihila tentativele forțelor interne și externe, antrenate în activități separatiste și de contestare a principiilor suveranității și integrității teritoriale a R. Moldova”.

„Republica Moldova are nevoie de un serviciu de inteligență modern, capabil să răspundă amenințărilor complexe ale lumii moderne, reformarea și dezvoltarea instituției reprezentând una din prioritățile de bază”, a declarat Nicolae Timofti referindu-se la nevoia de accelerare a procesului de modernizare a SIS.

În cadrul ședinței Colegiului SIS, care a avut loc ieri, au fost făcute bilanțurile activității instituției din 2013.

 

Sursa: Presedinte.md

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.