ROMÂNIA BREAKING NEWS

Președintele Klaus Iohannis: „terorismul a rămas în inima Europei”!

Președintele Klaus Iohannis: „terorismul a rămas în inima Europei”!

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți dimineața la Palatul Cotroceni că, dacă se confirmă ipoteza unui atentat terorist pe Aeroportul din Bruxelles, acest lucru arată că „terorismul a rămas în inima Europei”.

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

„Specialiștii spun că este foarte probabil să fie un atentat terorist. Noi suntem îngroziți și întristați și folosesc acest prilej pentru a exprima întrega compasiune și condoleanțe celor loviți de acest incident, autorităților belgiene, poporului și cred că, dacă se confirmă ipoteza unui atentat, arată că terorismul a răma în inima Europei. Suntem extrem de îngrijorați și vom urmări cu atenție evoluția de la Bruxelles”, a spus președintele Klaus Iohannis la deschiderea ceremoniei de marcare a Zilei Internaționale a Francofoniei.

România Breaking News vă amintește că marți dimineață  au avut loc Explozii pe aeroportul Zaventem din Bruxelles, la stația de metrou Shuman și în apropierea Instituțiilor Europene 

(…) 5 Explozii la Bruxelles !!!  în acest moment !!!  11 morți și 30 de răniți conform presei belgiene, 2 Explozii la Aeroportul  Zaventem din Bruxelles, 2 Explozii lîngă sediile instituțiilor europene din Bruxelles, 1 Explozie la stația de metrou  din apropierea instituțiilor europene din Bruxelles  Citește mai mult aici: https://romaniabreakingnews.ro/explozii-pe-aeroportul-zaventem-din-bruxelles/

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

One Comment

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: