ROMÂNIA BREAKING NEWS

Președintele Donald Trump sprijină Polonia, cea cu temeri față de Rusia, inclusiv în chestiunile militare.

Președintele Donald Trump sprijină Polonia, cea cu temeri față de Rusia, inclusiv în chestiunile militare.
donaldtrump

Donald Trump

Președintele ales al SUA, Donald Trump, l-a asigurat pe președintele polonez Andrzej Duda că Washingtonul va continua să sprijine Polonia, inclusiv în chestiunile militare, a declarat joi purtătorul de cuvânt al președinției de la Varșovia, Marek Magierowski, scrie portalul thenews.pl, care citează agenția PAP.

Potrivit șefului Biroului de Presă al președintelui polonez, Marek Magierowski, Trump a spus că el apreciază comunitatea poloneză din SUA și contribuția să la dezvoltarea societății americane și a economiei.
Magierowski, de asemenea, a spus că Trump l-a asigurat pe președintele polonez Andrzej Duda că, în timpul mandatului său, Polonia va putea conta pe Statele Unite și că Varșovia este un aliat de prim rang pentru Washington.

„Președintele Trump a subliniat foarte clar că Polonia poate conta pe Statele Unite, în timpul mandatului său, de asemenea, pe probleme militare, pentru că el a vorbit despre toate aspectele legate de cooperare.”

„Cred că este loc pentru mai multe, discuții calme și decizii concrete care ne așteaptă cu siguranță în relațiile dintre Varșovia și Washington”, a declarat Magierowski postului de televiziune TVN24.

 Gabriel Negru – romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: