ROMÂNIA BREAKING NEWS

Președintele Consiliului European Donald Tusk la Chișinău: „Reformarea justiției și lupta cu corupția trebuie să devină priorități”

Președintele Consiliului European Donald Tusk la Chișinău: „Reformarea justiției și lupta cu corupția trebuie să devină priorități”

Reformarea justiției și lupta cu corupția trebuie să devină priorități pentru Republica Moldova, a declarat marți președintele Consiliului European Donald Tusk, aflat într-o vizită la Chișinău.

Oficialul european a declarat că o altă problemă extrem de importantă pe care Guvernul de la Chișinău trebuie s-o rezolve este legată de „criza bancară”.

„Trebuie să fim siguri că criza bancară va fi rezolvată. Este foarte important, pentru a recâștiga încrederea donatorilor și investitorilor, dar și mai important – pentru a restabili încrederea cetățenilor”, a declarat Donald Tusk în timpul unei conferințe de presă cu președintele Nicolae Timofti.

De asemenea, președintele Consiliului European a subliniat că este nevoie de o serie reforme importante pentru ca în Moldova să se producă „schimbări în adevăratul sens al cuvântului”.

„Am vorbit despre necesitatea reformării justiției și lupta cu corupția, ca două priorități”, a subliniat Donald Tusk.

Sursa:Independent.md prin romanibreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: