ROMÂNIA BREAKING NEWS

Președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso vine în Moldova în viitorul apropiat

Președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso vine în Moldova în viitorul apropiat. Anunțul a fost făcut astăzi, de serviciul de presă al gurvernului, după ce premierul, Vlad Filat a avut o convorbire telefonică cu președintele Comisiei E

uropene, Jose Manuel Barosso.

Oficialii au discutat pe marginea evoluției relațiilor moldo-comunitare și despre agenda privind integrare europeană a Republicii Moldova.
Vlad Filat a reiterat angajamentul ferm al țării noastre pentru parcursul său european și a menționat ca executivul va continua aplicarea agendei de reforme pentru apropierea de standartele europene și realizarea obiectivului privind integrarea în Uniunea Europeană.
Jose Manuel Barroso a apreciat efortul autorităților Moldovei în vederea realizării obiectivului de integrare europeană și a dat asigurări că Comisia Europeană va susține Moldova pe calea apropierii de standartele și valorile europene.
Totodata, Barroso ne-a felicitat pentru procesul de reforme promovate și pentru negocierile cu UE și a reiterat că semnarea Acordului de Asociere între RM și UE până la Summit-ul Parteneriatului Estic din septembrie 2013 este realist și fezabil.

Moldova.ORG

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: