ROMÂNIA BREAKING NEWS

Presedintele Basescu a sustinut la Congresul PPE conectarea celui de-al doilea stat romanesc la politicile energetice ale UE

Presedintele Romaniei Traian Basescu a sustinut in cadrul discursului tinut in fata Congresului PPE de la Bucuresti necesitatea conectarii R. Moldova la politicile energetice ale UE, transmite Romanian Global News.

„Trebuie să capitalizăm avantajele conectării zonei Mării Negre și a statelor din comunitatea energetică, în primul rând a Republicii Moldova, în politicile energetice ale Uniunii. O politică energetică comună presupune dezvoltarea infrastructurii, mai multă inter-conectivitate în cadrul UE și diversificarea surselor și rutelor.” a declarat Traian Băsescu în cadrul congresului Partidului Popular European desfășurat la București.

sursa:rgnpress

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: