ROMÂNIA BREAKING NEWS

Presa rusă: Poligonul de la Bulboaca (Rep.Moldova) va fi transformat într-o bază militară NATO

Batalion Bulboaca

Publicația rusească „Nezavisimaya Gazeta” scrie că poligonul militar din preajma localității Bulboaca din raionul Anenii Noi este pregătit pentru a găzdui o bază militară NATO. Sursa citează mai multe declarații ale șefului Securității de la Tiraspol, Vladislav Finaghin.

Finaghin susține că în ultimele luni, Chișinăul își întărește activ efectivul militar cu ajutorul SUA și României, iar aceste prevederi ar putea fi incluse în noua Constituție.

Mai mult, Finaghin consideră că Moscova singură împinge Moldova în brațele NATO, prin intermediul șantajului la care apelează partea rusă. „Alianța de la conducerea Republicii Moldova dorește să modifice Contituția, așa încât să fie permisă poziționarea unei baze militare pe teritoriul republicii. Evident că nu e vorba de o bază a Rusiei pentru că Chișinăul insistă în permanență pe ideea evacuării trupelor rusești din Transnistria”, a precizat șeful securității de la Tiraspol.

sursa: Moldova .org

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: