ROMÂNIA BREAKING NEWS

Premierul României Mihai Tudose a realizat prima sa vizită de lucru în Republica Moldova. Vedeți cele mai importante momente!

Premierul României Mihai Tudose a realizat prima sa vizită de lucru în Republica Moldova. Vedeți cele mai importante momente!

Premierul României Mihai Tudose se află începând cu 21 iulie 2017, în prima sa vizită de lucru în Republica Moldova. Premierii Pavel Filip şi Mihai Tudose vor avea o întrevedere bilaterală, după care discuţiile vor continua în cadrul delegaţiilor oficiale din cele două ţări. După întrevedere, Filip şi Tudose vor susţine o conferinţă de presă comună şi vor participa la ceremonia de transmitere a microbuzelor donate de Guvernului României. Premierul român va avea o întrevedere și cu preşedintele Parlamentului, Andrian Candu.

Video în direct de la Chișinău: Ceremonia de întâmpinare la Chișinău a Prim-Ministrului României, Mihai Tudose

Programul vizitei de lucru a prim-ministrului României în Republica Moldova va cuprinde potrivit site-ului Guvernului Republicii Moldova gov.md următoarea agendă:

ora 10.00 – întrevederea bilaterală a premierului Pavel Filip şi prim-ministrului României, Mihai Tudose;

ora 10.20 – Fotografie de protocol comună a celor doi prim-miniştri, urmată de ședința în format extins a delegațiilor Republicii Moldova și României;

ora 11.25 – Prim-ministrul Pavel Filip şi Prim-ministrul României, Mihai Tudose, vor susţine o conferinţă de presă;

ora 12.00 – Ceremonia de transmitere a microbuzelor, donaţie din partea Guvernului României, ceremonie transmisă în direct.

Video în direct: Ceremonia de transmitere a microbuzelor, donaţie din partea Guvernului României. Premierii Republicii Moldova și României vor participa la ceremonia de transmitere a microbuzelor, donaţie din partea Guvernului României (Piaţa Marii Adunări Naţionale).

ora 14.45 – Întrevederea Premierului Mihai Tudose şi a preşedintelui Parlamentului, Andrian Candu.

Raisa Țurcan – romaniabreakingnews.ro

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: