ROMÂNIA BREAKING NEWS

Premierul Republicii Moldova s-a întâlnit cu Gianni Buquicchio, Președintele Comisiei de la Veneția

Premierul Republicii Moldova s-a întâlnit cu Gianni Buquicchio, Președintele Comisiei de la Veneția

Premierul Republicii Moldova, Ion Chicu a avut o discuție cu Gianni Buquicchio, Președintele Comisiei de la Veneția. Întâlnirea a avut loc la Aeroportul Internațional Chișinău.

Șeful Executivului a informat oficialul european despre intențiile și prioritățile Guvernului în procesul de reformare a sectorului justiției. În context, dl. Chicu a mulțumit dlui. Buquicchio pentru suportul acordat în procesul de reformare a justiției.

Președintele Comisiei de la Veneția a menționat importanța progresului în reformarea justiției pentru dezvoltarea socială și economică a Republicii Moldova și a asigurat Premierul că va susține în continuare țara noastră în acest proces.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: