ROMÂNIA BREAKING NEWS

Premierul Rep.Moldova Vlad Filat, va vizita Bucureștiul. Se va întâlni cu Băsescu și Ponta

Serviciul de presă al Guvernului anunță că Filat va participa la Congresul Partidului Popular European și la Summit-ul șefilor de stat și de guvern PPE.

Premierul va ține un discurs și va avea un șir de întrevederi cu mai mulți oficiali europeni.
În cadrul vizitei, Filat va avea întrevederi cu Președintele României, Traian Băsescu și Prim-ministrul României, Victor Ponta.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: