ROMÂNIA BREAKING NEWS

Premierii României și R. Moldova în ședință comună la Chișinău. Întrevedere și cu reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române în Republica Moldova

Premierii României și R. Moldova în ședință comună la Chișinău.  Întrevedere și cu reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române în Republica Moldova

Premierul român, Nicolae Ciucă se află, începând de vineri 11 februarie, în vizită oficială la Chişinău. Sopul vizitei este participarea la şedinţa comună a celor două guverne, român şi moldovean,  context în care se va întâlni cu președintele Maia Sandu, cu membri ai Parlamentului, dar şi cu reprezentanţi ai Bisericii Ortodoxe Române din Republica Moldova, arată o informare a Executivului.

Astfel, la ora 9,30, premierul va fi primit de omologul său moldovean, Natalia Gavriliţa. La ora 10,00, el va participa la ceremonia depunerii de flori la Monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt, împreună cu prim-ministrul Republicii Moldova şi la scurt timp după acest eveniment va participa la ceremonia depunerii de flori la bustul lui Mihai Eminescu, împreună cu omologul său, cu care apoi va avea o întrevedere tete-a-tete.

Potrivit unui comunicat al Executivului, la ora 10,55 va începe o şedinţă comună a Guvernelor României şi Republicii Moldova, după care vor fi semnate documente bilaterale agreate.

După declaraţiile comune ale celor doi înalţi oficiali, la ora 14,35, Nicolae Ciucă va avea o întrevedere cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, apoi cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu.

Potrivit susrei citate, premierul Nicolae Ciucă va avea o întrevedere și cu reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române din Republica Moldova ( Mitropolia Basarabiei).

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: