ROMÂNIA BREAKING NEWS

Poziția geografică avantajoasă a Republicii Moldova atracție pentru investitori cehi în domeniul energiei

Poziția geografică avantajoasă a Republicii Moldova atracție pentru investitori cehi în domeniul energiei
Grupul de investitori cehi care au achiziționat recent rețelele electrice de distribuție Gas Natural Fenosa care deservește circa ¾ din consumatorii de energie electrică din Republica Moldova s-au întâlnit marți 10 decmbrie a.c., la Chișinău, cu premierul Ion CHICU, informează romaniabreakingnews.ro cit=nd un comunicat guvernamental. (Foto Guvernul RM)

Potrivit sursei citate, oamenii de afaceri au menționat că decizia de a investi în Republica Moldova, au luat-o datoită poziție geografice avantajoasă. În continuarea discuției investitorii au informat Guvernul Republicii Moldova despre intenția de a implementa proiecte ce țin de producerea energiei electrice pe teritoriul Republicii Moldova.

Prin aceste proiecte Republica Moldova își poate consolida securitatea energetică și va reduce dependența de sursele de energie din exteriorul țării.

Șeful Executivului a informat investitorii despre prioritățile Guvernului pentru perioada următoare și obiectivele trasate.

„Investiția dumneavoastră în Republica Moldova este un mesaj puternic și pentru alți potențiali investitori. Guvernul va face totul pentru a crea condiții maximal atractive pentru mediul de afaceri”, a menționat premierul Ion Chicu.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: